„Бараж Груп“ ЕООД е строителна компания създадена през 2011г., която е специализирана в развитието на строителни дейности, свързани с изграждането на индустриални, търговски и административни сгради, като голяма част от клиентите на фирмата са международни компании. Компанията е регистриран член на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.

„Бараж Груп“ ЕООД предлага пълен набор от строителни и инженерингови услуги и разполага с екип от висококвалифицирани строителни инженери. Компанията разполага с най-съвременната механизация и оборудване, подходящи за извършването на всички видове строителни и ремонтни дейности.

Вярваме, че бъдещето на всяка компания е в хората, които работят в нея. Следвайки този принцип, фирма „Бараж Груп“ ЕООД приобщава към своя екип образовани и амбициозни  млади хора без или с малък професионален опит в строителството, както и опитни, доказали се строителни инженери и техници. Компанията предлага и стажантски програми за студенти след 3-ти курс във висше учебно заведение със строителна специалност. Стажантските програми се провеждат на реални строителни обекти, където могат да се придобият практически познания в областта.

Линк към сайта