„Бараж Груп“ ЕООД е строителна компания създадена през 2011 г., която е специализирана в развитието на строителни дейности, свързани с изграждането на индустриални, търговски и административни сгради, като голяма част от клиентите на фирмата са международни компании. Компанията е регистриран член на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.

„Бараж Груп“ ЕООД предлага пълен набор от строителни и инженерингови услуги и разполага с екип от висококвалифицирани строителни инженери. Компанията разполага с най-съвременната механизация и оборудване, подходящи за извършването на всички видове строителни и ремонтни дейности.

„Бараж Груп“ ЕООД е „Най-добър строител“ за 2019 г. и 2017 г. в категория Големи предприятия на ОП на КСБ – София, както и „Строител на годината“ за 2017 г. в категория Търговски сгради според Годишна Класация на НРНСР.

За 2019 год. дружеството попада в класация топ 25 на в-к Капитал за най-големи строителни компании в страната и е отличено за Строител на Годината в регион Кърджали според класация на НРНСР.

Мотото на компанията е „Когато качеството е важно за Вас“, а уважението към клиента е от първостепенно значение за изграждане на дългосрочни партньорски отношения. Добър пример за това са: фирма „Мегатрон“ ЕАД с пет изградени обекти, „Вили Елбе аутомотив България“ ЕООД с изградените три етапа на завода за авточасти в гр. Пловдив, „Аико“ ЕООД с построени две сгради и трета в процес на строителство, „Технополис България“ ЕАД и „Практикер ритейл“ ЕООД, „Неопърл България“ ЕООД с изграден завод в гр. Добрич, „Интернешънъл пауър съплай“ АД със завода в гр. Кърджали, БПД със складови бази в София и Варна, „Сървиз логистик“ ООД със складова база в Костинброд; „Палфингер продукционстехник България“ ЕООД със завода в с. Тенево; „Баущоф + Метал“ ЕООД и търговско-складовата им сграда в София и още много други. Почти всички големи вериги за хранителни стоки са клиенти на компанията с изпълнени няколко десетки обекти в цялата страна.

В началото на 2021 г. „Бараж Груп“ ЕООД изгражда три нови завода – на фирма „Оттобок манюфекчъринг България“ ЕООД в Благоевград, на фирма „Ейч – ритейл аутомейшън България“ ЕООД в Пловдив и на фирма „ФолаПласт“ ООД в Кюстендил.

Вярваме, че бъдещето на всяка компания е в хората, които работят в нея. Следвайки този принцип, фирма „Бараж Груп“ ЕООД приобщава към своя екип образовани и амбициозни  млади хора без или с малък професионален опит в строителството, както и опитни, доказали се строителни инженери и техници. Компанията предлага и стажантски програми за студенти след 3-ти курс във висше учебно заведение със строителна специалност. Стажантските програми се провеждат на реални строителни обекти, където могат да се придобият практически познания в областта.

Част от нашите изпълнени проекти:

Линк към сайта