Иво Петров- Архитекти ООД е утвърдена архитектурна компания с дългогодишен опит в проектирането. Основана през 1990 г. с амбицията да осигури на своите клиенти висококачествени услуги в проектирането на жилищни, обществени, индустриални и административни сгради – от градоустройствени разработки, през инвестиционно проектиране във всички проектни фази, до интериорен дизайн и обзавеждане.

Компанията е носител на редица награди за своите проекти измежду които сграда на годината.  Услугите на компанията обхващат пълния цикъл на проектиране и съгласуване на проекта.  В ИПА има създадени всички звена за изработка на качествен и завършен проект:Архитектура, Урбанисти, Вътрешен дизайн, Строителни инженери, Съгласуване и легализация, BIM мениджмънт, 3D Визуализация и 3D прототипиране, Търгове, Финанси, Контрол на качеството, Маркетинг и продажби.

 

Информация за средата

Ние вярваме, че всеки член на екипа е значим! Нашата репутация е на лидер в индустрията, стабилен партньор с награждавани проекти и решения, служителите ни са реализирани и удовлетворени, защото IPA предлага възможността да:

∙ Работите в най-модерната архитектурна компания, която налага стандарти.
∙ Създавате креaтивни и функционални проекти.
∙ Влияете върху кариерата си, компанията, индустрията и света.
∙ Израствате професионално и лично, като се включите в програмата ни за развитие на знанията, уменията и талантите.
∙ Работите по няколко проекта, така че работата ви да бъде разнообразна.
∙ Виждате и изживявате реализирането на своите идеи.
∙ Използвате най-новите технологии в бранша.
∙ Участвате по проект от неговата концепция до пълната му реализация.
∙ Имате висок стандарт на работа и изработка на проектите, което е отличителната черта на нашата компания.

НАШЕТО МОТО

 ЗАЕДНО ПРЕОДОЛЯВАМЕ ВСИЧКИ ГРАНИЦИ.
Правим всичко заедно. Ние говорим, обсъждаме, решаваме заедно. Работим в екип и не правим компромиси с качеството, ефективността и резултатите. Ценим постиженията на екипа и на отделните хора

НАШАТА МИСИЯ КАТО ЕКИП

Мисията на екипа на ИПА  е да осъществяваме идеи чрез креативност и позитивно отношение, в хармонична среда, с ясна визия за бъдещето.

Линк към сайта