От 1998 година насам ТАЛ Инженеринг конструира съвременния облик на българската среда, като разработва и осигурява модерни решения за остъклени конструкции и сградни обвивки.

ТАЛ Инженеринг се стреми да създава продукти и да предлага услуги, отговарящи изцяло на международните стандарти. Фирмата е първата и единствена източноевропейска фасадна компания, която притежава сертификат WinMark. През 2017г. тя премина успешно сертификация от Wintech Testing & Certification UK (един от най-големите независими фасадни консултанти) за SBD и PAS24, за Обединеното кралство.
„През годините сме компанията, поемала най-предизвикателните обекти в България и към настоящия момент сме най-големият партньор на всички лидери във фасадния бизнес“, посочи инж. Андон Тушев, управител на ТАЛ Инженеринг.
Въпреки лидерската си позиция, компанията продължава да инвестира сериозни суми и в обновяване на производствените си мощности, защото единствено постоянното подобрение води до нови успехи. През 2017г. инсталира няколко нови машини, като вече разполага с най-добрия център за обработка на алуминиеви и метални профили с 6 оси – Schuco AF 500, коeто е най-доброто на европейския пазар.
ТАЛ Инженеринг е единствената компания от фасадния бранш, която е отличавана два пъти с престижната награда „Сграда на годината“:

  • през 2015г. за изпълнението на жилищна сграда в гр. София, ул. Любата
  • през 2018г. за изпълнението на „Корпоративна и офис сграда СООР“ в гр. София, ул. Раковски

През 2018г. компанията е отличена и с голямата награда в категория „Иновации“ на годишните награди „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България“

Реализираните и текущи проекти за 2018г. са сграда „Диамант“, „Бизнес център Ричхил“, „Логистичен център JYSK“, „Сграда 15“ в „Бизнес парк София“, жилищен комплекс „Резиденшъл парк“ и 3 нови проекта в Обединеното кралство. Пред завършване е и на мащабния проект – Le Centre Hospitalier Marc Jacquet и Clinique Saint Jean l’Ermitage à Melun в Мелун, Франция, който е за 180 милиона евро.

Представяне на бъдещата работна среда:
• Отворени сме да дадем шанс за работа на млади кандидати без опит, стига те да са готови да се обучават и да се развиват професионално.
• Динамична работна среда, състояща се от екип с дългогодишен професионален опит.
• Екипът на компанията работи неуморно за постигане на високи стандарти за качество.
• Високотехнологична работна среда, с автоматизирани и модерни технологични съоръжения.
• Работа по най-предизвикателните проекти на родния и международен пазар.

 

Линк към сайта