Хидрострой“ АД е строителна компания, изпълняваща обекти от транспортната инфраструктура, ВиК сектора, Екология и опазване на околната среда, обекти от национален и регионален мащаб. През последните години фирмата успешно и бързо се развива и във високото строителство, издигайки сгради с жилищно и обществено предназначение.

През 2010г. дружеството откри два нови офиса – в гр. София и гр. Бургас. Разрастването на фирмата е закономерно предвид мащабните национални и местни проекти, които реализира на територията на цялата страна.

Комапнията разполага със собствена асфалтова база, бетонов възел, както и автоматична производствена линия за вибропресовани бетонови елементи, пътна строителна лаборатория, произвежда пътни знаци и метални конструкции, добива от кариера и произвежда строителни материали.

Разнообразието от строителни обекти, изпълнявани от „Хидрострой“ АД, гарантират динамична и интересна работна среда, подходяща за професионалното развитие на строителни специалисти. Екипът, отговорен за успехите на компанията е съставен от млади и енергични професионалисти, които следват фирмената философия, залагаща на качествена и ефективна дейност, както и на лоялност към клиентите, партньорите и служителите си.

 

Линк към сайта