Acherno е магията, която ни кара да търсим красотата и вдъхновението във всеки детайл. Страстта, с която се събуждаме, за да творим неограничено и с размах. Вярата, че дизайнът има значение. Че споделянето на добрите идеи има значение. Че хората имат значение.

Acherno е съвкупност от креативност, технологии и целенасочени усилия и тази съвкупност превръща студиото в една от водещите компании за интериорен дизайн в България, с офиси в София, Пловдив, Варна и Бургас, със собствени строителни бригади, с производствена база за мебели, със стотици успешни проекти. Като лидер в своята сфера, Acherno следва философията, че великите идеи остават непреходни във времето. И като качество, и като стил.

Това насърчава целия екип да експериментира, докато създава интериори със смисъл, послание, отличителен почерк и съобразени с хората, за които са предназначени. Хората и споделянето са ключовите приоритети в подхода на Acherno към дизайна. С екип от над 50 души, студиото е идеалният пример, че най-ценното в един колектив е индивидуалността. Онази, която процъфтява, когато са ѝ дадени свободата за изява, развитие, вдъхновение и комфортът да можеш при нужда да се довериш на експертния опит и на непрекъснатия поток от идеи, характерни за Acherno.

Защото създаването на дизайн е мисъл в перспектива. И като такава, в Acherno тя получава детайлна визуализация в три измерения. Новите технологии, които компанията непрекъснато интегрира в процеса си на работа, са нейният ключ към извайването на интериори с различни предназначения – жилищни, офисни, обществени. Всички те са непреходното доказателство, че дизайнът, страстта, с която го правят в Acherno, и хората, които се доверяват на студиото за него, имат значение. Доверие, което Acherno оправдава вече над 10 години.

 

Линк към сайта