ALL in STUDIO е основано през 2011г. от архитект Павел Янев. Още от самото си създаване студиото има една единствена ясна цел – да създава и изгражда смели, разпознаваеми проекти с отличително качество от начало до край.

 

Успехът на компанията се крие в добрия екип и организационната система от структурни процеси, които се прилагат в изграждането на един проект – от първото “Здравейте, имам имот и искам да построя къща” до “Благодаря ви, че завихте крушките”.

 

В портфолиото на студиото присъстват основно частни бутикови проекти за жилищни сгради и интериори. От началото на дейноста си работим единствено и само бутикови проекти, с които се гордеем и сме сигурни, че ще носят добавена стойност за нашите клиенти! Изискванията ни са високи – както към нас, така и към нашите клиенти!

 

От 2011г. на колана ни с награди висят множество отличия и публикации в межудародни списания. Последното признание идва от престижните European Property Awards в Лондон с награда за “Най-добра резиденция”.

 

Екипът ни се състои от будни, креативни и любопитни хора,  желаещи да експериментират! Хора, гонещи целите си, за които „достатъчно“…просто не е достатъчно! Търсим в редиците си хора с концептуално мислене – „out of the box“ и характер, с който да постигат резултати!

 

Линк към сайта