БАЛКАН СТИЙЛ ИНЖЕНЕРИНГ e семейна компания, създадена през 2002 година, с основен предмет на дейност внос, търговия и студена преработка на черни метали, производтво, търговия и износ на метални изделия.

Вече повече от 17 години компанията е сред лидерите на българския и регионален пазар в сферата на металообработката и търговията със стомана и стоманени изделия. БАЛКАН СТИЙЛ ИНЖЕНЕРИНГ е най-големият производител на прецизни профили за сухо строителство в България, като значителна част от продукцията се експортираме за клиенти извън страната.
Едно от най-важните предимства на компанията е, че e директен вносител на черни метали от водещи световни металургични производители.

Следвайки стратегията си за развитие и спецификата на производствената и търговска дейност, БАЛКАН СТИЙЛ ИНЖЕНЕРИНГ е структурирана така, че да осъществява максимално оптимизиране на оперативната дейност и вътрешнофирмените процеси, с цел постигането на добра реализация на пълния цикъл „доставка-производство-продажба“ с гарантирано качество на крайния продукт.

Добрата репутация и дългогодишен опит на БАЛКАН СТИЙЛ ИНЖЕНЕРИНГ на местния и международния пазар позволява доставката на висококачествена суровина за производството и строителната индустрия и осигурява на нашите партнъори надеждност и сигурност.

Компанията разполага с две производствено-търговски бази, разположени в гр. София – кв. Казичене и кв. Кремиковци, с обща закрита площ 30 000 кв.м и открита площ 100 000 кв.м В базите, които са оборудвани с всички съоръжения и комуникации, се поддържа постоянна складова наличност на минимум 10 000 тона асортимент от метали и метални изделия. Металeн сервизен център – База 1– с.Казичене, гр. София е център, оборудван с нови автоматизирани технологични линии и агрегати за обработка на метали и производство на метални изделия. Компанията разполага и със собствени специализирани камиони за транспорт на метали и метални изделия в страната.

 

Линк към сайта