ИНЖЕНЕРНИ СИСТЕМИ ООД е строителна компания, предлагаща комплексни услуги, обхващащи различните етапи на строителния процес – планиране, управление, реализация “до ключ”. Компанията започва своята дейност през 2008 г. с амбицията да предлага качествени продукти и услуги, съобразени със съвременните тенденции в строителството.

Нашата мисия е да предоставим професионални услуги, изпълнение на устойчиво строителство с качествени материали, безопасни строителни методи и спазване на новите технологии. Ние отдаваме голямо значение на стабилното развитие в икономическо, екологично и социално ниво. Основен принцип в работата на Инженерни Системи е професионализъм и коректност в отношенията с клиенти, партньори и доставчици.

Добрите управленски практики, внедрените стандарти, лидерството дават енергията на Инженерни Системи, но най-важното при нас  е доверието. Ние умеем да приобщаваме членовете на екипа, поощряваме креативността, инициативността и отговорността им.  Фирмата разполага с компетентен и амбициозен екип от доказани специалисти. Същевременно предлага възможност на млади хора, току що завършили и студенти, да придобият практически познания и опит в областта на строителството.

Основните насоки на дейността ни:
* Изпълнение на индустриални проекти;
* Изпълнение на вътрешни преустройства, реконструкции и други;
* Строителен мениджмънт – управление на подизпълнители и доставчици.

Предимствата за нашите клиенти от съвместната ни работа:

* Индивидуален подход към клиента
* Изготвяне на предварителен график и бюджет;
* Предлагане на практични методи за оптимизиране на цена и срок на Вашия проект;
* Професионално изпълнение на строително монтажните работи.

 

В годините „Инженерни Системи“ е натрупала богат опит и се е утвърдила в изграждането на индустриални, търговски и жилищни обекти. Клиенти на фирмата са:„ Нестле България“ АД, „Скиптър“ ООД, „ЕМА“ ООД, „ Ви-Тек Европа“ ООД, „Химтекс“ ООД, „Диел Скул Пропъртийс“ АД/Училище Британика/ , Търговски център The Mall, „Девин“ АД и други.

Линк към сайта