… се ръководи от желанието за постоянно усъвършенстване и развитие, за въвеждане на иновативни технологии и оборудване, за  обогатяване на възможностите за производство и съответно възможностите за  задоволяване на нарастващите изисквания на потребителите.

… има сериозен производствен и организационен опит, които са сигурна основа и за бъдещото й развитие.

… произвежда продукти за топлоизолация, звукоизолация и пожарозащита.

… е специализирана в производството на изолационни продукти от екструдиран полистирен и каменна вата, които се предлагат по целия свят, чрез дъщерни дружества, представителни офиси и търговски партньори.

… е непрекъснато ангажирана в научноизследователска и проучвателна дейност, основана на сътрудничеството с изследователски институции, както и на постоянен обмен на знания и опит между експертите на FIBRAN.

…помага за постигане на енергийна ефективност и устойчив топлинен комфорт с производство на висококачествени топлоизолации и популяризиране на подходящи технически решения сред проектанти, инженери, строители и потребители.

… обръща специално внимание на здравето и безопасността на своите служители, както и на тяхното постоянно и специализирано обучение.

… се вслушва в нуждите на своите партньори, така че те да могат да разчитат на искреност и отговорност във взаимнитеотношения, в полза и на двете страни.

… участва в работата на редица международни организации, в сътрудничество с университети и изследователски институти, активно подкрепя европейското развитие, особено по отношение на защитата на околната среда и намаляване на вредните въздействия върху изменението на климата.

… има производства в шест европейски страни, както и представителни офиси,предоставящи техническа подкрепа в единадесет държави. FIBRAN присъства търговски в над 40 страни в Европа и света.

… е стабилна, прогресивна компания, за която основна ценност са хората и природата.

 

Работната среда във Фибран България АД е предразполагаща към резултати. Тя е добре организирана и материално осигурена, но в същото време и силно динамична, което се поражда от самата пазарна обстановка в този сегмет на икономиката. Работи се на високо професионално ниво и се изисква от хората. Всичко това създава обстановка, в която се работи с желание и резултатите носят удовлетвореност.

Линк към сайта