„ГБС Инфраструктурно строителство“ е една от българските компании с най-богат опит в строителството на пътна инфраструктура. Сред знаковите проекти на компанията са Южната дъга на „Софийския околовръстен път“, реконструкцията на столичния булевард „Брюксел“,  рехабилитацията на автомагистрала „Хемус“, както и ЛОТ 1,  ЛОТ 2 и ЛОТ 3.3 от АМ „Струма“ . Нейно дело е и въведеният в експлоатация през 2019 година язовир „Пловдивци“ – пъpвият зa питeйни нyжди, пocтpoeн в Бългapия пpeз пocлeднитe 30 гoдини.

В момента компанията изгражда шест километровият участък от Софийски околовръстен път в отсечката от пътен възел „Цариградско шосе“ до пътен възел „Младост“, подучастъка преди тунел „Железница“ от магистрала „Струма“ в посока от София към Кулата, който включва и строителството на половин километров виадукт и отсечката между София и Драгоман от магистрала „Европа“

Компанията има богат опит и в проектирането и изграждането ВиК и ЖП инфраструктура, летища и летищни съоръжения, като нейно дело са пероните на аеродрумите в София, Пловдив и Бургас.

В портфолиото на компанията са и редица проекти свързани с екологичната инфраструктура, като изграждането на депата за твърди битови отпадъци в Монтана и Гоце Делчев.

Линк към сайта