Джи Пи Груп АД е строителна компания, обхващаща широк спектър от дейности в сферата на строителството. Компанията е специализирана в изграждането на инфраструктурни обекти, промишлени и обществени сгради, изграждане и поддръжка на бензиностанции, пътища, спортни бази и жилищни комплекси.

През последните 15 години Джи Пи Груп се утвърди като професионален изпълнител на редица строителни обекти и съоръжения, допринасяйки за изграждането на съвременния и модерен облик на редица български градове.

Високият стандарт на изпълнение и отговорността към поетите проекти превърна компанията в предпочитан и надежден парнтьор.

Нашата мисия е реализирането на конкурентни и съвременни проекти с добавена стойност за бизнеса и обществото.

  • Като авторитетна строителна компания, ключови приоритети за нас остават високият стандарт на професионално изпълнение и гарантираност на качеството.
  • Визията ни за новаторство провокира нашия стремеж към постоянно усъвършенстване на уменията ни и завоюването на нови пазари.

 

Следвайки съвременните тенденции в подбора и развитието на персонала, Джи Пи Груп гради колектив от млади специалисти, готови да развиват своя талант и умения под ръководството на едни от най-добрите професионалисти в строителния бранш.

В компанията имаме ясно изразена политика за развитие на лоялни и отдадени на професията си специалисти. Екипността и уменията за сътрудничество са високо ценени и търсени качества при назначаване на всеки нов служител.

Амбициозните проекти, които реализираме, както и политиката ни, насочена към постоянно обучение и усъвършенстване на нашите служители, превръща компанията в предпочитан работодател в направление стажантски програми и дългосрочна заетост.

Нашата стратегическа цел е локализирането на таланти, тяхното развитие и  кариерно израстване в пределите на организацията.
Желанието ни е да допринесем все повече дипломирани специалисти да припознаят България като конкурентно и перспективно място за своето професионално развитие.

Вярваме, че добрият пример и висок професионален стандарт ще допринесат за тяхната практическа реализация в пределите на родината.

 

Линк към сайта