Мебелна Къща Нидо е основана през м. март 1993 г. и от тогава до днес е водещо име в областта на интериорния дизайн за дома, офиса и търговските обекти в България. През тези години фирмата е официален представител на българския пазар на водещите италиански, испански и немски производители на мебели, осветление, настилки и обзавеждане за баня, които са съобразени с най-съвременните тенденции и технологични достижения в света на вътрешната архитектура.

Мебелна Къща Нидо предлага цялостни решения за обзавеждане и дизайн на дома, офиса, хотели, обществени и търговски обекти. Фирмата разполага с всички необходими звена за осъществяването на цялостна и качествена услуга:
– Изготвяне на индивидуални проекти за обзавеждане
– Собствена складова, логистична и търговска база
– Доставкa и монтаж на поръчаното обзавеждане
– Гаранционен и след гаранционен сервиз

Развитие:

  • Историята на Мебелна къща НИДО започва с откриването на първият ни магазин за италиански настилки и облицовки на бул. Скобелев. Следва развиване на дейността с отварянето на още два магазина – единият в който се предлагат професионални решения за вашата кухня, а вторият разработва дизайна на вашата баня освен като настилки , вече и като мебели .
  • Естественото ни разрастване води до създаването на Мебелен салон на бул. Васил Левски, където проектантите ни разработват цялостни решения за дома и офиса на всеки наш клиент.
  • Следващ етап в развитието ни е първият по рода си за това време магазин разположен на площ от 3000м² . 4-ти етаж на емблематичната за столицата ни сграда на бул. Мария Луиза №2 – Централен универсален магазин ЦУМ. Не случайно кръстихме този проект НИДО – на италиански означава гнездо. Основна цел на нашата работа е да помогнем на бъдещите ни клиенти да „свият“ своя уютен дом .
  • В периода 2011-2013 НИДО разделя магазините си в проект LOFT и CLASSICO на адрес бул. Димитър Хаджикоцев – кв. Лозенец
  • През 2013г. Мебелна къща НИДО открива нов шоурум на бул. Андрей Ляпчев 1

 

Линк към сайта