PERI Кофраж. Скеле. Инженеринг.

Световен лидер в производство и доставка на  високотехнологични системни решения за изграждане на всякакъв тип и форма монолитни конструкции в ниското и високото строителство.

Фирмата е с централа и производство във Вайзенхорн, Германия, където работят хора от над 50 различни националности. Представена е със собствено седалище в над 70 държави, притежава над 120 склада и 150 инженерни офиса навсякъде по света.

В България ПЕРИ е от 2000 г., като едни от най-значимите обекти, изградени по това време, са направени с продукти и решения на фирмата.

ПЕРИ България е помогнала на много от съвременните български фирми да работят много по-ефективно и в по-кратък срок, в сравнение с традиционния метод.

 

Представяне на бъдещата работна среда:

 

Разнообразен и многолик екип, изграден от хора със солиден стаж във фирмата, както и с млади и напористи членове. Цари дух на взаимно уважение и екипност.

Искаме при нас да идват хора, на които да предадем нашите умения и знания, но очакваме и те да ни научат на нещо ново и да ни карат да виждаме нещата под различен ъгъл.

Искаме да предприемаме заедно: ходене на поход, колоездене, тенис на маса и т.н.

Стремим се към отборен дух, а не към изява на най-добрите индивидуалисти.

 

Линк към сайта