Пайп систем е изцяло българска компания, която стартира своето развитие преди 15 години, като малък склад за строителни материали в гр. София. За този период развитието й е забележително – първо включва в предлаганите услуги извършване и на строително-монтажни работи по част ВиК, след това се добавя изпълнението на АПГИ (автоматични пожарогасителни инсталации – спринклер), едновременно присъствайки със собствен склад за ВиК материали на Българското Черноморие. Следващата стъпка е утвърждаване на софийския строителен пазар като лидер в изграждането на ВиК мрежи и съоръжения и спринклер – компанията печели и изпълнява два от емблематичните търговски центрове в столицата – Парадайс център и София ринг мол. Сред проектите, в които Пайп систем участва са и много други знакови сгради, като Capital Fort и Брюксел център до Летище София, Соф тех парк – София, както и рехабилитацията на Централна гара. Същевременно компанията работи активно в страната по проекти от голям мащаб като мегапроекта на ЛИДЛ България в с. Кабиле, АИКО Варна, Мол Марково тепе – Пловдив,  рехабилитация на х-л РИЛА в Боровец, завода на Willi Elbe в Пловдивско, и много други. Екипът развива успешно нишата на проектиране на ВиК мрежи и съоръжения и спринклер, с което затваря цикъла на услуги, които предлага в тази област – проектиране, доставка на материали, изпълнение и поддръжка.

С достигането на лидерска позиция в областта на ВиК / спринклер, компанията сменя своя фокус на развитие и поема в нова посока през 2017 г. – активно започва разработването на екип и проекти в областта на цялостното изграждане на сгради. Така, от подизпълнител, компанията се превръща в главен изпълнител. На строителния пазар обаче Пайп систем предлага нещо повече, а именно – строителен мениджмънт – услуга, която дава пълна прозрачност на инвеститорите относно проектите, които доверяват за изпълнение на Пайп систем.

Посредством тази услуга инвеститорът има пълен достъп до всичката необходима информация относно цена, срок, качество и материали за изпълнение на неговия проект още от етап оферта и през целия цикъл на изпълнение.

Бурния растеж на компанията – 100% увеличение на оборота за 2018 г. спрямо 2017 г. показва, че тя е на правилен път, и признанията не закъсняват. В края на 2018 г. в категория „Сгради Здравеопазване“ Пайп систем печели приза „Сграда на годината“ 2018 с най-новата перла на здравните услуги в България – МБАЛ „Св. София“ – гр. София.

Тази награда мотивира допълнително за нови успехи. Към момента в портфолиото на изпълнявани проекти са иновативното училище Britanica Park School, впечатляващия бизнес проект Balkan Business center, които ще извиси снага до The Mall – бул. Цариградско шосе, уникалния офис и жилищен комплекс GORA (Green Offices and Residential Area) до Парадайс център, логистичния център на Sofia Event Group – SEG в с. Кривина, новото производство на Мони трейд (Cangaroo) в с. Требич и др.

Същевременно в компанията продължава успешно да функционира специализираното направление, което е ангажирано с проектиране и изграждане на ВиК инсталации и спринклер.

 

Това дава възможност на търсещите професионално развитие и успехи в областта на строителството да намерят своето място в Пайп систем. Компанията активно търси и привлича строителни инженери в областта както на ВиК мрежи, така и Строителство на сгради и съоръжения, Геодезия и др.

Едно от големите предимства на компанията като работодател е, че дава шанс на млади и без опит професионалисти да се присъединят и да работят във вече изградена програма за обучение във всички направления на строителството, което им дава ценен опит, познания и умения. На млади и перспективни специалисти биват поверявани сериозни отговорности и възможности, а с помощта на опитни ментори, те стават част от успешното реализиране на проекти за милиони. Тук и сега кариерата в строителството е възможна за широк кръг от млади кадри – строителни инженери, геодезисти, специалисти по безопасност и здраве, а така също и специалисти от много други разнообразни области – счетоводители, юристи, административни специалисти, специалисти доставки и много други.

 

В Пайп систем можеш да:

  • Започнеш от кота 0 и да градиш своята кариера тук и сега
  • Бързо професионално изграждане с помощта на ментори
  • Да си част от големите сериозни проекти в областта на сградното строителство в България (а защо не и в чужбина!)
  • Възможност за бързо кариерно развитие в компанията на база на показаните резултати в работния процес (ръководител проект на 23 г.? Да, възможно е.)
  • Да работиш в екип с професионалисти, които да те подкрепят в твоя професионален път
  • Да усетиш колко cool е да си „строител на съвременна България“ 😉

 

 

Как го правим – тук:  https://www.youtube.com/watch?v=edK3N4c3ZBA

 

Линк към сайта