КОИ СМЕ НИЕ?

REDVERTEX е творческо студио, създадено през 2008 година, което специализира в архитектурни визуализации, анимации и  VR изживявания. Компанията работи по стотици високопрофилни проекти в цял свят и трупа богат опит в създаването на награждавани архитектурни визуализации и филми.

 

Като част от една наистина глобална концепция, офисите ни в Дубай и София, е екип от над 160 архитекти и илюстратори, достигат все по-близо до нашите клиенти. REDVERTEX съчетава наследството на архитектурните знания с най-напредналите дигитални технологии в дух на страст и художествена култура.

 

През единадесетте години на пазара, успяхме да развием отлични взаимоотношения, партньорстава и приятелства с клиенти от цял свят.

 

РАЗПОЛАГАМЕ С НАЙ-ДОБРИТЕ РЕСУРСИ

Предлагаме пълната си отдаденост на нашите клиенти, високо ниво на сигурност и собствена ферма. Услугите, които предлагаме, вкючват архитектурни визуализации, архитектурни анимации и VR изживявания. Екипът ни от магистри архитекти, дизайнери и илюстратори натрупа богат опит в създаването на визуални проекти. Всеки един от членовете на нашия екип представлява най-добрия талант в своята дисциплина, представяйки уникалната си гледна точка.

 

УСЛУГИ

 

АРХИТЕКТУРНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

Ние вдъхваме живот на архитектурния дизайн и винаги се грижим дори за най-малкия детайл.

Непрекъснато се стремим да създаваме най-завладяващите сюжети и визуализации. Ключът на архитектурното разбиране е добавената стойност, с която се гордеем. Предлагаме архитектурна фотография на място и снимане с дрон. Подчертаваме специфичните качества на всеки проект и създаваме всякакъв вид емоции в рамките на визуализацията.

 

АНИМАЦИЯ

Предлагаме широка гама от услуги в областта на анимацията, съобразени със специфичните изисквания на всеки проект. Използваме набор от инструменти, стилове и техники, за да развием сюжета. Екипът ни от архитекти и аниматори експерти, притежава всички умения и технологии, необходими за създаването на уникални визуализации.

 

VR ИЗЖИВЯВАНЕ

Увличащите VR изживявания са новият стил в архитектурната визуализация. Ние интерпретираме архитектурата в нейното визуално и чувствено богатство – телепортирайки клиентите си в напълно интерактивна 3D среда, 360 изгледи, виртуални обиколки на стаи, сгради и мастер планове. Идват вълнуващи времена за виртуалната реалност!

 

Линк към сайта