Групата Saint-Gobain проектира, произвежда и дистрибутира материали и решения, които са ключови за качеството на живот и бъдещето на всеки от нас. Те са навсякъде в нашите домове и ежедневие, като ни осигуряват комфорт и сигурност. В България групата Saint-Gobain е представена с 9 марки, сред които WeberRigips и ISOVER. Дружеството има 2 завода и около 100 служители. В световен мащаб, компанията е лидер в устойчивото строителство с €41.8 млрд. продажби през 2018 г., присъствие в 68 държави и повече от 180 000 служители. 

Представяне на работната среда

През 2020 г., за пета поредна година, групата Saint-Gobain е обявена за „Най-добър работодател в света“. Тя е сред 14-те компании, получили този престижен сертификат от Top Employers Institute. През тази година, за девети пореден път, световната група Saint-Gobain бе обявена и за една от 100-те най-иновативни компании и институции според класацията на Clarivate Analytics „Derwent Топ 100 глобални иноватори 2020”. Дружеството в България предоставя на своите настоящи и бъдещи служители много възможности за кариера и кариерно развитие, работа в международна среда и достъп до последните тенденции и технологии в бизнеса със строителни материали. Високооценено от екипа ни е шанса, който получаваме да се срещаме с колеги от целия свят и да обменяме опит.

 

Стажантските програми в Saint-Gobain включват придобиване на специфични умения и познания за производството, продажбата и дистрибуцията на строителни смеси, както и за цялата гама продукти на Групата. Участващите в тях ще работят в екип от професионалисти с много разнообразен опит и в изключително динамична работна среда. При изпълнение на ежедневните си дейности „новият член на екипа ни“ ще трябва да комуникира с различните отдели на компанията – търговски отдел, R&D, маркетинг и др., но също и с колеги от други държави. По време на стажа си, участниците може да работят с външни клиенти, да участват в представяне на продуктовите гами, част от портфолиото на различните бизнеси, и да съдействат при консултиране по специфични проблеми.

 

Линк към сайта