Semmelrock Stein+Design

 

Повече от 60 години Semmelrock stein+design задава тенденциите в производството на вибропресовани бетонни изделия. С хармонията между изискан дизайн, авангардни технологии и високо качество, марката се е утвърдила като водещ доставчик на висококачествени решения за ландшафтно оформление в Централна и Източна Европа.

От 1996 година, Semmelrock stein+design e 100% собственост на Винербергер АГ и с бързи темпове се развива до международна компания разполагаща с модерни производствени бази, ефективна и гъвкава дистрибуторска мрежа в Централна и Източна Европа. Със своите 14 завода в 7 държави – Унгария, Полша, Словакия, Чехия, Хърватска, Румъния и България и търговски организации в Словения, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора и Република Северна Македония, концернът осигурява работа на над 900 души.

В България Semmelrock stein+design работи вече повече от 10 години. Благодарение на своята динамично развиваща се продуктова гама, разнообразните решения, технологични иновации и експертиза, марката успя за тези години да достигне лидерска позиция в сферата на професионалните решения за ландшафтно оформление. В центъра на цялостната концепция на фирмата е гарантирането на високо качество, създаване на разнообразни системни решения съобразени с функционалността на конкретния проект, без това да изисква компромиси с естетиката и с грижа за околната среда.

Като част от групата Винербергер, Semmelrock  предлага интелигентни цялостни решения за инфраструктура, частни и обществени пространства, с които оформя бъдещия облик на домовете и градовете ни. С нашата работа ние повишаваме качеството на живот, развиваме и произвеждаме устойчиви продукти и концепции за всички видове проекти. Доказателство за това са множеството реализирани обществени и частни проекти на територията на цялата страна, като всеки от тях има свое характерно излъчване, специфична визия изцяло съобразена с неговото функционално предназначение (площад, градски парк, търговска зона, улица, хотел или вътрешен двор, тераса, пространство около басейна, пътеки, веранда…).

За да бъдем полезни за нашите клиенти, ние предлагаме компетентни съвети, консултации и работим в близък контакт с архитекти и проектанти, в същото време осигуряваме обучения и съдействие за изпълнителите при реализация на проектите, и не на последно място се стараем да осигурим максимално количество информация за инвеститорите или за крайните потребители под формата на снимки от референтни обекти, техническа информация, съвети и идеи събрани в нашата модерна уебстраница и каталога „Идеи за градина“. Създаваме и възможности за нашите клиенти, да се запознаят със спецификите на нашите изделия, да усетят атмосферата или да си представят своето място при посещението в нашата мострена градина, а за любителите на он-лайн комуникацията, поддържаме мобилно приложение за визуализации Semmelrock Garden Vision, facebook профил и сме винаги на разположение, за да предоставим необходимата информация.

 

Представяне на работната среда:

 

Екипът е повече от група хора събрани на едно място! В нашата компания всички сме обединени около идята да създадем един по-красив свят, с помощта на продуктите които произвеждаме. Нашите клиенти и партньори оценяват силните ни страни- надеждност, традиция и иновации. Ценностите, които следваме в Semmelrock се изразяват в: • Личната отговорност към всичко което правим; • Страстта, защото ние вярваме в нашите продукти; • Отговорността към служители, клиенти, инвеститори и партньори, стандартите, регионите и околната среда; • Качество на продукцията и нейното представяне; • Човечност- уважение, доверие и комуникация; • Разнообразие, чрез идеи и продукти; • Динамика, чрез растеж и дизайн;

Линк към сайта