Тондах

Тондах води своето начало от далечната 1881 г. в гр. Глайнщетен, Австрия, като и до днес заема позицията на пазарен лидер при производството на висококачествени керамични керемиди в Средна и Източна Европа. Компанията има 28 представителства в 11 страни, като през годините се е доказала като надежден доставчик на системни покривни решения. Продуктовото портфолио обхваща керамични керемиди в разнообразни форми, цветове и размери, в комбинация с широка гама от керамични и технически аксесоари и консултантски услуги. Продуктите Тондах се прилагат успешно както при новото жилищно строителство, така и при реновацията на покриви.

Тондах предлага своите продукти на българския пазар от 2005 г. директно от заводите производители. През 2009 г. стартира дейността на търговското дружество Тондах България ЕООД и изграждането на дистрибуторската мрежа из цялата страна, която се разширява последователно и до днес. Компанията се отличава с високо качество, призната професионална компетентност, иновативни покривни материали и комплексно обслужване. С присъединяването на Тондах към голямото семейство на Винербергер, става възможно преплитането на традициите и експертизата на двете компании в предлагането на комплексни решения и системи за жилищно и обществено строителство с доказано качество, сигурност и дълготрайност.

При производството на керамичните керемиди Тондах се използват само естествени материали, като чрез свързването на земя, вода, въздух и огън се създава качествен, естествен и дълготраен продукт, който щади околната среда. Заводите на компанията произвеждат богата палитра от системи керамични керемиди и аксесоари, съобразени с географските особености и културните традиции на различните държави и региони, като отговарят и на разнообразните клиентски изисквания и предпочитания.

Тондах се отличава не само с качествено продуктово портфолио, а и със своите служители. В Тондах работят над 2 000 служители в 11 страни. За нас те са ключът към успеха на компанията и затова работим усилено за развитие на техните умения и компетенции на всяко едно ниво. Всеки от тях притежава необходимата професионална компетентност, предприемаческо мислене и действие, както и индивидуална отговорност. Здравето на служителите за нас не е компромис, а основен приоритет. В тази посока фирмата предлага на служителите си допълнително здравно осигуряване.

Задача от първостепенна важност е последователността в сферата на обучението, която се постига чрез мерки за повишаване на квалификацията и откритост в обмяната на знания и информация на мултинационално ниво. Активното и последователно обучение осигурява знания, които нашите служители прилагат на практика в ежедневната си работа с клиентите.

Ние предлагаме отговорност и възможности за кариерно израстване в мотивиран екип на динамично развиваща се компания с приятна работна атмосфера.

Линк към сайта