Weber е част от групата Saint-Gobain и оперира в България от 2001 г. Компанията е лидер на пазара с производството на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадните решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на плочки, индустриални подове и технически разтвори. В световен мащаб, Weber присъства в 64 държави и има над 10 000 служителя. Saint-Gobain Weber в България разполага с два завода на територията на страната. We care е водещият слоган, отличителен белег и ангажимент, който ръководи компанията Weber във всяко нейно действие. „We care“ представя обещанието на компанията, че продуктите произведени от нея са създадени с грижа за сигурността и комфорта на всички, които проектират, произвеждат, строят и живеят в построените сгради. Ние от Weber вярваме, че най-важното в строителния бранш е да работиш с грижа за хората и тяхната среда.

Групата Saint-Gobain проектира, произвежда и дистрибутира материали и решения, които са ключови за качеството на живот и бъдещето на всеки от нас. Те са навсякъде в нашите домове и ежедневие, като ни осигуряват комфорт и сигурност. Глобално, компанията е лидер в устойчивото строителство с €41.8 млрд. продажби през 2018 г., присъствие в над 68 държави и повече от 180 000 служители.

Представяне на работната среда

През 2019 г., за четвърта поредна година, групата Saint-Gobain е обявена за „Най-добър работодател в света“. Тя е сред 14-те компании, получили този престижен сертификат от Top Employers Institute. Като част от Групата, Weber предоставя на своите настоящи и бъдещи служители много възможности за кариера и кариерно развитие, работа в международна среда и достъп до последните тенденции и технологии в бизнеса със строителни материали. Високооценено от екипа ни е шанса, който получаваме да се срещаме с колеги от целия свят и да обменяме опит.

Стажантската програма в Saint-Gobain Weber включва придобиване на специфични умения и познания за производството, продажбата и дистрибуцията на строителни смеси, както и за цялата гама продукти на Групата. Стажантите ще работят в екип от професионалисти с много разнообразен опит и в изключително динамична работна среда. При изпълнение на ежедневните си дейности „новият член на екипа ни“ ще трябва да комуникира с различните отдели на компанията – търговски отдел, R&D, маркетинг и др., но също и с колеги от други държави, в които Weber оперира. По време на стажа си, участниците може да работят с външни клиенти, да участват в представяне на продуктовата гама на Weber и да съдействат при консултиране по специфични проблеми.

Линк към сайта