Данни за участника за туристическа застраховка:

Три имена:

Адрес по лична карта:

ЕГН:
Транспорт:

Има организиран транспорт от гр. София до гр. Габрово и обратно, който НЕ е включен в таксата от 69 лв.
Цената за транспорта ще се състави спрямо броя на участниците, които ще пътуват с автобуса - между 20лв. и 30лв. на посока на човек.

Да, в двете посокиНеСамо на отиване в посока София - Габрово (дата 08.07)Само на връщане в посока Габрово - София (дата 10.07)Настаняване в хотел "Мак":

Напиши ни ДВЕ ИМЕНА на хората, с които предпочиташ да си в стая (приятели, които също са кандидатствали, съученици от твоята гимназия или няма значение).

*В една и съща стая се настаняват само ученици от един и същи пол! Имай предвид, че стаите са основно тройки и ще бъдеш настанен/а с още двама участници.Медицинско удостоверение:

Изпрати ни СНИМКA или сканиранo копие на медицинското ти удостоверение, което удостоверява, че здравето ти позволява участие в проекта Лятна Академия Лидерите.Декларация:

Ако НЯМАШ 18 години, ИЗТЕГЛИ ДЕКАЛАРАЦИЯ ОТ e-mail-a, който ти изпратихме и я прикачи тук като СНИМКA или сканирано копие с ПОДПИС НА РОДИТЕЛ. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да я НОСИШ НА МЯСТО, в противен случай няма да бъдеш допуснат.Фактура:

За направеното плащане ще ти издадем фактура. За целта са ни необходими ТРИ ИМЕНА, ЕГН и АДРЕС по лична карта или данни на фирма.

ВАЖНО! Ако НЯМАШ 18 години, фактурата трябва да бъде издадена на името на родител/настойник, затова ни изпрати неговите ТРИ ИМЕНА, ЕГН и АДРЕС по лична карта.


Три имена /Име на фирма/:

ЕГН /ЕИК, ДДС№/:

Адрес /Адрес и МОЛ/: